Kuća – Ugorsko
Posted on Januar 16, 2018 / 960
Cijena : 370,000  KM                
Kategorija : Kuća
Subjekt : Prodaja
Lokacija : Vogošća
Površina : 326 m2

Objekat spratnosti prizemlje + sprat  + potkrovlje je izgrađen kako samostojeći sa svim komunalnim priključcima na blago nagnutom terenu sa prelijepim pogledom u suštini predstavlja kvalitetno izgrađenu i uređenu vilu, koja se može koristiti i kao stambeni objekat za stalni boravak ili kao vikend objekat za odmor. Objekat se može korisititi za izdavanje s obzirom na lokaciju i kvalitete koje ima. Izgrađen je u skladu sa tehničkom dokumentacijom na osnovu koje je dobijena građevinska dozvola uz stalni nadzor iskusnih arhitektonskih i građevinskih inžinjera.

Neto korisna površina objekta iznosi 326 m2 od čega 100 m2 se odnosi na ostave u prizemlju. Struktura ostava sa trijemom ispred je arhitektonski prilagođena tako da se prizemlje može sa minornim građevinskim zahvatima pretvoriti u ugostatljski oebjkta tipa restorana i slično. Objekat raspolaže sa etažnim grijanjem, kotlovnica na čvrsto gorivo u prizemlju. Potkrovlje nije u potpunosti završeno, ostali su zanatski radovi nezavršeni s tim da već postoji većina potrebnih materijala za završetak istih. Ispred objekta je predviđen bazen (urađeni armirano betonski radovi). Sa stražnje strane objekta je zasađen voćnjak.

Lokacijski objekat se nalazi u Vogošći, preciznije u naselju Ugorsko (250  m vazdušne linije od tržnog centra Bingo) sa posebnim kolskim prilazom, kojim je obezbjeđen mir i intima objekta. Nova brza saobraćajnica prema Vogošći koja prolazi tunelom kroz Kobilju glavu prolazi iznad tržnog centra Bingo i nalazi se neposrednoj blizini lokacije objekta, tako da će se u vrlo bliskoj budućnost iz centra grada do predmetne nekretnine moći stići bukvalno za 5 minuta.

Postoji mogućnost kupovine susjednih zemljišnih parcela.

 

370.000 KM
Nekretnina posjeduje
Balkon
Centralno grijanje
Garaža
Interfon
Internet
Kablovska
Kanalizacija
Klima
Lift
Lođa
Namješten
Nedavno adaptiran
Novogradnja
Ostava
Parking
Plin
Podrum
Telefon
Video nadzor
Voda

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane ponude